Lupplampa Luxo KFM LED 3ggr förstoring

Produktinformation

KFM LED har en robust metallkonstruktion med en elegant design, en flexibel arm och utmärkt ljusflöde. Den är lämplig för alla industriella ändamål, för arbete i skönhetssalonger, kliniker och laboratorier, samt som ett verktyg för personer med nedsatt syn.

 

Utmärkt optik

Den 127 mm optiska glaslins är av högsta kvalitet, för bästa möjliga bildupplevelse. Detta, i kombination med den kraftfulla LED ljuskällan gör KFM LED en av de bästa förstoringslamporna på marknaden idag. Kvaliteten och exakt positionering av lysdioder möjliggör praktiskt taget skuggfri förstoring och utmärkt färgåtergivning.

 

Maximal flexibilitet och precision

Flexibiliteten i leden mellan lampans huvud och arm gör exakt positionering lätt. Den fjäderbalanserade armen ger maximal vertikal och horisontell rörelse, och kommer alltid att stanna i rätt läge utan att dippa. Standardversionen levereras med 3,5 eller 5 diopter glaslins. En tygpåse följer med som solskydd och för att skydda linsen från damm. Färger: vit eller ljusgrå

 

LED

KFM LED är försedd med två halvcirkelformade LED moduler med en total energiförbrukning på endast 11 W. Modulerna är dimbara, och stänger av sig själva automatiskt efter 4 eller 9 timmar för att spara energi. Lysdioder har en otroligt lång livslängd. Dioderna i KFM LED har en livslängd på 50.000 timmar. Det betyder 25 år eller mer med normal användning. Du kommer aldrig att behöva byta ljuskällan!

 

Beställningsvara.

 

;